Header afbeelding

Zonwering kosten

Wat mag uw zonwering maximaal kosten? Die vraag is natuurlijk bepalend voor keuze van het type en model zonwering voor uw woning. Uw budget vormt voor ons - naast uw eisen en wensen - het uitgangspunt voor een passend advies. Onze prijzen voor de gangbare modellen zonwering zijn scherp en inclusief montage, aflevering, btw en fabrieksgarantie. U wordt dus niet achteraf onaangenaam verrast met onvoorziene kosten. Ook hebben wij regelmatig acties lopen waarbij diverse typen zonwering tegen wel zeer lage kosten worden aangeboden.

Vrijblijvend kostenraming aanvragen

Heeft u nog geen idee met welke kosten u voor zonwering voor uw woning rekening moet houden? Vraag dan vrijblijvend een kostenraming bij ons aan. Dan weet u bij benadering waar u aan toe bent. U kunt vanzelfsprekend ook altijd langskomen in onze showroom. Daar kunt u zich niet alleen laten informeren over de vele mogelijkheden en toepassingen in zonwerende oplossingen. Ook kunnen wij u van een passend advies voorzien en ter plekke de kosten van de door u gewenste zonwering voor u berekenen.

Op basis van uw eisen, wensen en budget - en natuurlijk de technische specificaties van uw woning - doen wij u een aanbod op maat. Informeer ook altijd even naar onze speciale acties, doordat wij deze binnen- en buitenzonweringen in grote aantallen inkopen, kunnen we de kosten van uw zonwering flink drukken.