zonwering

Zonwering op maat in Noordwijkerhout

Het inmeten van zonwering is een precieze taak. Daarom raden wij u aan dit niet zelf te doen, maar over te laten aan de professionals. Wij, van Hooijmans Zonwering uit Noordwijkerhout, hebben al jarenlang ervaring en draaien onze hand hier niet voor om. Met onze speciale en geavanceerde meetapparatuur kunnen we uw zonwering inmeten tot op de millimeter precies. Wanneer er al een kleine afwijking is, hebt u de kans dat uw zonnescherm niet meer past. Maatwerk van uw zonwering is onze belangrijkste taak!


Kan ik het zelf?

Het inmeten van uw zonwering kunt u in principe zelf. We raden het niet aan, maar mocht u het toch zelf willen doen, houdt dan rekening met het volgende:


  • Rolgordijnen en vouwgordijnen: plaatst u ze op het kozijn of op de muur? Meet altijd de exacte afstand en geef dit aan ons door. Wij maken het rolgordijn inclusief mechanisme op maat.
  • Knikarmschermen: een knikarmscherm mag u zo breed mogelijk opmeten, omdat er een flauwe hoek in het doek zit. Hierdoor komt de zon ook langs de zijkant naar binnen. Let er wel op dat het doek ook opgedraaid moet worden.
  • Rolluiken en screens: bepaal de plaats van de geleiders. Wilt u ze op de muur, op het kozijn of er tussenin? Vervolgens meet u de exacte ruimte van de buitenkant van de geleiders.
  • Shutters: begin hier niet zelf aan, dat is onze tip. Dit is erg precisiewerk, wat u beter aan de experts kunt overlaten.

  • Nog meer maatwerk

    Ook de keuze van het materiaal, de kleur en de bediening ligt bij u. Dit bepaalt u meestal van te voren al, voordat het inmeten begint. Als u bij ons uw zonwering besteld, meten we alles gratis in!


    Kom eens langs in onze showroom in Noordwijkerhout voor een persoonlijk gesprek over het maatwerk van uw zonwering!